Service

Wij maken het verschil, Go the extra Mile!

Er zijn voldoende LED aanbieders, alleen led aanbieden vinden wij niet voldoende. Graag luisteren wij naar onze klanten, elke led-toepassing is uniek, voor de meeste van u is LED een product met veel vraagtekens, deze halen wij voor u weg!

Onze Vestiging

Wij opereren vanuit Waasmunster, hier geven wij u graag advies en kunt u producten bezichtigen! Praat u liever in een 1 op 1 gesprek over led dan bent u van harte welkom! Wij vragen u wel even vooraf te bellen of te mailen zodat wij u ook daadwerkelijk te woord kunnen staan.

Onze Producten

Ons assortiment bestaat uit led-verlichting van de nieuwste generatie en voldoet aan de Europese Normen CE, en RoHs. Bij het aanduiden van Lichtopbrengst hanteren wij de fabrieksopgave, ons assortiment bevat alleen kwaliteitslampen. Kwaliteit kost net als in elke andere branche geld, de producten zullen niet altijd de voordeligste zijn maar zijn dan wel kwalitatief beter, het is aan u wat u belangrijker vind.

Service

Bij de productomschrijvingen vertalen wij de lichtopbrengst van de LED-lampen zo reeël mogelijk. Mocht het voorkomen dat een bepaald product niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet, geen probleem wij bieden u 7 dagen niet goed geld terug garantie! U kunt de LED-Lamp binnen 7 dagen aan ons terugsturen en via een brief/notitie aan ons aangeven welk alternatief product u wenst of uw geld terug wenst. Wilt u ook de reden aangeven waarom u de LED-Lamp wilt omruilen? Deze feedback helpt ons om de goede en kwalitatief hoogwaardige producten blijvend aan te bieden!

Verzenden

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd! Mocht de levertijd afwijken, dan vermelden wij dit bij de producten. In uitzonderlijke gevallen zullen wij een product bij de fabrikant moeten bestellen, houdt dan rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken, u wordt hiervan op de hoogte gesteld en kunt indien u dit wenst de bestelling kosteloos annuleren.
Al onze verzendingen worden verzorgd door TNT Post.

Verzendkosten

Voor alle pakketbestellingen hanteren wij €6,95 verzendkosten. Verzendkosten zijn inclusief BTW.

REMBOURS

Voor remboursverzendingen hanteren wij een toeslag van €12,50 per verzending.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Bij bestellingen naar Nederland, Luxemburg rekenen wij een toeslag van €7,50. Leveringen buiten Belgie worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het opgegeven filiaal. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

BETAALMETHODEN

Betalen kan op diverse manieren:

 • OVERSCHRIJVING
  Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Overschrijving, bij deze betaalmethode zal het verzendproces pas later op gang komen.
 • REMBOURS
  Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Rembours, het verzendproces zal direct worden gestart.
 • AFHALEN
  Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Afhalen, u kunt dan met een gemaakte afspraak het pakket kosteloos komen ophalen.
 • PAYPAL
  Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier PayPal, deze betaalmethode geeft u meer zekerheid hiervoor zijn wij wel genoodzaakt 4% van het totaalbedrag in rekening te brengen. Bij deze methode zal het verzendproces direct worden gestart.

RUILEN EN RETOURNEREN
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn we genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe). Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

GARANTIE

Wij zijn er van overtuigd alleen kwaliteitslampen te leveren, echter hebben we te maken met elecktronica er bestaat een mogelijkheid op fabrieksfouten daarom bieden wij op alle producten 6 maanden garantie!

Op alle verkopen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.