LED toepassing

Voor elke toepassing is er een product!

Talloze ruimtes vragen om uiteenlopende verlichtingstoepassingen, LED verlichting geeft u de vrijheid om hier nog efficiënter op in te spelen. Graag geven wij u een aantal voorbeelden van producten en hun bijbehorende toepassingen.

Kantoor:

Voordeel van LED verlichting is dat deze trillingsvrij is, u zult hierdoor minder vermoeid raken, ander voordeel is dat u de lichtbron optimaal op de werkplek kunt richten.

Horeca:

De Ronde Powerled  lampen geven een vriendelijke indruk zonder in te leveren op prestatie. Leverbaar in helder of warm wit en daarmee ook inzetbaar voor horeca.

Industrie:

De industriële armaturen zorgen voor een hoge lichtopbrengst daar waar u het nodig heeft, deze armaturen zijn voorzien van krachtige High powerleds en zijn trillingsvrij, deze armaturen kunnen worden ingezet op plaatsen waar met camera's wordt gewerkt zonder deze te verstoren.

Vervangmarkt:

Diverse vervangers voor gloei-TL-en halogeenlampen zijn ontwikkeld om gemakkelijk te besparen met bestaande armaturen, er is ruime keuze waarbij kleur, lichtopbrengst en lichtbundel variëren waardoor voor elke ruimte een geschikte vervanger is.